Η ΕΤΑΙΡEIA

Η εταιρία «ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Α.Ε. - ΥΑΛΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ», εδρεύει στη Λάρισα στην Κεντρική Ελλάδα και ασχολείται με το εμπόριο γυάλινων βάζων - φιαλών για την εμφιάλωση κρασιού, νερού, λαδιού και άλλων ποτών.

Η εταιρία ειδικεύεται στην κατασκευή φιαλών και βάζων σε ειδικά σχήματα.

Ξεκινώντας από την αρχική ιδέα της δημιουργίας μιας νέας φιάλης προχωράμε στον σχεδιασμό και την κατασκευή των καλουπιών και όλου του απαραίτητου εξοπλισμού. Εξαιρετικά, για τα ειδικά σχήματα φιαλών και βάζων, η εταιρία αναλαμβάνει για λογαριασμό του πελάτη την κατάθεση του σχεδίου στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Η κατοχύρωσή του σχεδίου ισχύει για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εταιρία μας έχει την ευελιξία να παράγει φιάλες χωρητικότητας από 50 έως 5.000 ml, σε ποσότητες από 30.000 κομμάτια και άνω, σε χρώμα λευκό, λαδί, πράσινο και καφέ. Επίσης αναλαμβάνει την υαλογράφηση και την χωρίς χημικά μέσα αμμοβολή φιαλών.

Για την αποθήκευση των προϊόντων η εταιρία διαθέτει στεγασμένους χώρους έκτασης 6.000 τ.μ. στην Εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, στη ΒΙ.ΠΕ Λάρισας . Οι αποθηκευτικοί χώροι, στους οποίους υπάρχει σύνδεση με σιδηροδρομική γραμμή πληρούν τις προδιαγραφές HACCP. Η εταιρία μας εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη, κατάλληλα συσκευασμένα για την εμφιάλωση ποτών και την τυποποίηση τροφίμων. Διατίθεται επίσης μια μεγάλη ποικιλία πωμάτων για βάζα και φιάλες, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ένα ολοκληρωμένο service στον πελάτη.

Δραστηριοποιείται δε, τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Ασιατική αγορά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ